Манчестър Сити полага усилия да си осигури услугите на Рафаел Леао. Звездата

...
Манчестър Сити полага усилия да си осигури услугите на Рафаел Леао. Звездата
Коментари Харесай

Сити е готов да позлати перлата на Милан

Манчестър Сити полага старания да си обезпечи услугите на Рафаел Леао. Звездата на Милан още не е възобновил контракта си с “росонерите ” и това го прави примамлива хапка на трансферния пазар.

Вчера “Гадзета дело Спорт ” написа, че португалският нападател е податлив да одобри офертата на Милан и да преподпише против годишна заплата от 6,5 млн. евро, което е 4 пъти повече от настоящето му заплащане. Тази сума обаче бледнее по отношение на предлагането на Ман Сити. “Гражданите ” са подготвени да заплащат на Леао по 12 млн. евро годишно. 

Представители на британския клуб са в непрекъснат контакт с бащата на нападателя. Леао се усеща чудесно в Милано, само че надали ще устои на изкушението да заиграе под управлението на Пеп Гуардиола и да печели доста повече, в сравнение с в Италия. 

Настоящият контракт на Леао с Милан е до 2024 година. Ако той откаже да го удължи, това ще докара до борба за подписа му между Ман Сити, Челси, Арсенал и Манчестър Юнайтед. 

Снощи португалският национал се похвали в обществените мрежи, че е възобновил тренировки с Милан, като написа: “Отново вкъщи ”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР